Debatforum

Indlæg i debatten kan læses af alle, men kun oprettede brugere kan skrive nye indlæg.

Principielt er debatten ikke redigeret/censureret, dog forbeholder jeg mig ret til at fjerne f.eks. anstødelige indlæg, eller indlæg, der strider mod dansk lovgivning. Bemærk i denne forbindelse, at afsenderens IP-adresse registreres på alle indlæg.

Indehaveren af PointFigure.Dk påtager sig intet ansvar for den information, der vises og ej heller for handlinger, baseret på information, der kan læses i dette forum.

Teknisk Analyse

Forum for teknisk analyse af aktier, valuta, renter, råvarer, konjunkturer m.m.

BCview

Erfaringsudveksling, modeller, tips&tricks m.m. til programmet BCview fra BørsCustom.

HP Portfolio

Udveksling af erfaringer, gode tips og almindelige råd vedr. regnearket HP Portfolio.
HP Portfolio er et Excel-regneark, der er gratis tilgængeligt på denne side.

Vikingen

Her kan du få gode ideer til opsætning af Vikingen, udveksle modeller med andre brugere eller blot forhøre dig lidt om mulighederne i programmet.

Generelt

Generel snak om alt muligt, der ikke dækkes af de øvrige debatter ovenfor.
Ordet er frit under ansvar!

TEST af debatten

Her kan du prøve at skrive indlæg, besvare andres indlæg m.m.
Denne debat vil jævnligt blive tømt for indlæg, så skriv venligst ikke noget af blivende interesse!

Lille rettelse

Når der skal laves om for investeringsforeninger skal du lige slette den gamle liste med investeringsforeninger først. ceacer (Henrik Thomsen)

Ny version 1.24 af HP Portfolio

Så er der en ny version klar af HP Portfolio. Fejlen med automatisk opdatering af aktiekurser fra Børsens hjemmeside er nu rettet og skyldtes at Børsens hjemmeside havde fået nyt design. Derudover var der også en lille fejl med opdatering af valutakurser. Som noget nyt vil der sandsynligvis inden længe blive lavet en kortere version … Læs videre "Ny version 1.24 af HP Portfolio"

Hej Adam

Hej Adam Kunne ikke besvare den gamle traad. Som sagt er jeg i USA en uges tid endnu, men jeg skal nok lige kigge paa det naar jeg kommer hjem. Jeg sidder ikke med regnearket foran mig saa jeg kan ikke lige huske de enkelte celler. Mht delsalg er det lidt problematisk. Jeg har nemlig … Læs videre "Hej Adam"

Ny version + ferie

Hej Adam, Henrik har sendt mig en rettet version af regnearket (nu: version 1.23). Jeg ved ikke, om den løser dit problem….Henrik er bortrejst i et stykke tid, men måske han vil svare dig, når han kommer hjem igen. Mvh Peter > Hvis man har købt en aktie til kur 100 f.eks. og man senere … Læs videre "Ny version + ferie"

Hjælp til HP Portfolio 1.22

Hvis man har købt en aktie til kur 100 f.eks. og man senere køber samme aktie til kurs 105, så er man nødt til at oprette aktien 2 gange under fanebladet “Aktier” (Fordi kursen er forskellig). Opretter man samme aktie under fanebladet “Aktier”, så får man fejlen “Reference” i cellerne “P” og “Q”. Hvorfor? Håber … Læs videre "Hjælp til HP Portfolio 1.22"

Rettelser

Der er et par rettelser til HP Portfolio v1.22, men dog ikke nogen der er alt for væsentlige eller komplicerede at indføre. Fejl i kolonne B under Udl Aktier: Gør kolonne B synlig ved at at højreklikke på musen mens den står mellem kolonne A og C og tryk “vis”. Træk derefter B6 ned til … Læs videre "Rettelser"

Dette er TEST-debatten!

PS: Hvis du skriver i een af de andre debat-områder, er der større chancer for at flere besøgende ser det 😉 /Peter > Jeg er interresseret i at finde et program hvor jeg kan opsætte faste kriterier for aktier jeg vil købe, og hvor det er muligt at scanne markedet automatisk. >Hvor kan jeg hente … Læs videre "Dette er TEST-debatten!"

Gratis TA

Hej rab Et godt GRATIS program du kan kigge på linker jeg lige til her i en tråd omhandlede dette emne. Er baseret på Yahoo database og dermed “worldwide”. Dog skal du være opmærksom på at kursopdateringen har et par dages efterslæb, men burde ikke betyde det store hvis du er lidt langsigtet. Her er … Læs videre "Gratis TA"