Sådan kommer du godt i gang med Bitcoins

ANNONCE

Bitcoins har været meget omtalt de senere år, og er du en af de mange, der er nysgerrige på Bitcoins og hele kryptovalutaens verden, så er du havnet det helt rigtige sted. I denne artikel vil vi nemlig forklare dig, hvad Bitcoins er, og hvordan du kommer godt i gang med Bitcoins.

Hvad er Bitcoin

Bitcoin er et eksempel på kryptovaluta, som er en form for digital valuta, der kan bruges til at betale med. Bitcoin er ikke ejet eller styret af nogen bestemt person eller bank og er offentligt tilgængeligt via en særlig blockchain teknologi. For at komme godt i gang med Bitcoins, skal du følge 3 lette trin: Få en Bitcoin wallet, invester i Bitcoins og brug dine Bitcoins.

Få en Bitcoin wallet

Det første, du skal gøre, er at få en Bitcoin wallet. En Bitcoin wallet er det sted, hvor du opbevarer dine Bitcoins, og din Bitcoin wallet gør, at du kan handle med hele verden. Man kan altså sige, at din Bitcoin wallet er ligesom din netbank, hvor du også kan sende og modtage Bitcoins.

Der findes faktisk flere forskellige typer af Bitcoin wallets, men de minder alle meget om hinanden, og de kan alle sende og modtage Bitcoins fra hinanden. Hvis du har lyst til at bruge dine Bitcoins i de fysiske butikker, så kan du hente en wallet app eller få et Bitcoin betalingskort.

Invester i Bitcoins

Når du har fået en Bitcoin wallet, er det tid til at investere i Bitcoins. Du kan købe Bitcoins mange forskellige steder, og når du begynder din bestilling, skal du vælge, om du vil betale med betalingskort eller bankoverførsel. Herefter bliver du bedt om din Bitcoin adresse, og her er det vigtigt, at du aldrig indtaster den manuelt. Så kan du nemlig risikere, at du taster forkert og dine Bitcoins havner et helt forkert sted. Du skal derfor kopiere og indsætte din Bitcoin adressen og indsætte den direkte. Når det hele er gået igennem, er det tid til at bruge dine Bitcoins.

Brug dine Bitcoins

Der er mange, der er bange for, at man ikke kan bruge sine Bitcoins nogle som helst steder. Men det passer faktisk ikke. Der er mange både danske og udenlandske virksomheder, der accepterer Bitcoins, så lige gyldigt om du skal have en ny samsung smartphone eller et nyt køkken, kan det være, du kan betale med dine nyerhvervede Bitcoins.