Investering af din opsparing – Sådan kommer du i gang

Der er ingen tvivl om at de fleste vil få gavn af at komme i gang med at fortage investeringer, såfremt man har nogle penge man ønsker skal yngle og ikke bare stå og falde i værdi grundet inflationen i banken.

Men hvordan kommer du i gang med investering af din opsparing, og hvor finder du den bedste investering for dig? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Den bedste investering?

Er du på jagt efter et sted hvor du kan placere dine penge og på den måde få dem til at arbejde for dig? Det kan godt være svært at finde det sted som man mener er den bedste investering fordi der findes så mange forskellige muligheder derude, og alle mener netop den måde de investere på er den bedste i verden. Men der er ikke noget endegyldigt svar på hvad der er den bedste investering, da det er forskelligt fra person til person afhængig af deres risikoprofil og ønske om afkast, så derfor præsentere vi nogle af de muligheder der findes derude, så du kan se hvilke der passer bedst til dig.

Aktier

Aktier er en af de mest kendte måder at investere på, og der er ingen andre investeringer der har givet så stort et historisk afkast som aktier, hvor de over de seneste 100 år er steget i gennemsnit med 7% om året hvilket er inklusiv de forskellige økonomiske kriser.

Crowdlending

Crowdlending er en ny form for investering hvor du kan låne dine penge ud og tager bankens rolle. Her vil du for dine lånte penge for månedlige tilbagebetalinger og renteudbetalinger som du kan vælge at geninvestere eller trække ud til forbrug eller opsparing. Afkastet på crowdlending er i den høje ende og er ofte mellem 8 og 12 %.

 

Ejendomsinvestering

Ejendomsinvestering er en af de ældste måder at investere på, og der er ingen tvivl om at det er en af de mest sikre måder at investere på også. Det er dog svært at komme i gang med at investere i ejendom fordi det kræver at man har noget kapital at starte ud med og det kræver som regel en del kapital i starten.