HP Portfolio

Udveksling af erfaringer, gode tips og almindelige råd vedr. regnearket HP Portfolio.
HP Portfolio er et Excel-regneark, der er gratis tilgængeligt på denne side.

Lille rettelse

Når der skal laves om for investeringsforeninger skal du lige slette den gamle liste med investeringsforeninger først. ceacer (Henrik Thomsen)

Ny version 1.24 af HP Portfolio

Så er der en ny version klar af HP Portfolio. Fejlen med automatisk opdatering af aktiekurser fra Børsens hjemmeside er nu rettet og skyldtes at Børsens hjemmeside havde fået nyt design. Derudover var der også en lille fejl med opdatering af valutakurser. Som noget nyt vil der sandsynligvis inden længe blive lavet en kortere version … Læs videre "Ny version 1.24 af HP Portfolio"

Hej Adam

Hej Adam Kunne ikke besvare den gamle traad. Som sagt er jeg i USA en uges tid endnu, men jeg skal nok lige kigge paa det naar jeg kommer hjem. Jeg sidder ikke med regnearket foran mig saa jeg kan ikke lige huske de enkelte celler. Mht delsalg er det lidt problematisk. Jeg har nemlig … Læs videre "Hej Adam"

Ny version + ferie

Hej Adam, Henrik har sendt mig en rettet version af regnearket (nu: version 1.23). Jeg ved ikke, om den løser dit problem….Henrik er bortrejst i et stykke tid, men måske han vil svare dig, når han kommer hjem igen. Mvh Peter > Hvis man har købt en aktie til kur 100 f.eks. og man senere … Læs videre "Ny version + ferie"

Hjælp til HP Portfolio 1.22

Hvis man har købt en aktie til kur 100 f.eks. og man senere køber samme aktie til kurs 105, så er man nødt til at oprette aktien 2 gange under fanebladet “Aktier” (Fordi kursen er forskellig). Opretter man samme aktie under fanebladet “Aktier”, så får man fejlen “Reference” i cellerne “P” og “Q”. Hvorfor? Håber … Læs videre "Hjælp til HP Portfolio 1.22"

Rettelser

Der er et par rettelser til HP Portfolio v1.22, men dog ikke nogen der er alt for væsentlige eller komplicerede at indføre. Fejl i kolonne B under Udl Aktier: Gør kolonne B synlig ved at at højreklikke på musen mens den står mellem kolonne A og C og tryk “vis”. Træk derefter B6 ned til … Læs videre "Rettelser"